Velkommen til min hjemmeside.

Her kan du læse om alle mine romaner, noveller og mindre historier, samt lidt om mig og om hvordan du kommer i kontakt med mig.

 
.
 
 
Pinligt! 
 
fire gode julegerninger
 
 
Sjov julehistorie i 4 kapitler for hele familien, hvor der er et kapitel til hver advent. Men bogen er så godt skrevet, at jeg tvivler på, at alle kan vente til næste uge med at læse i den. Underholdende fortalt med godt flow i handlingen. God som højlæsningsbog fx i skolen.
Lektør: Stine Veisegaard
 
 
Pinligt! Fire gode julegerninger er en adventskalender med fire kapitler, beregnet til oplæsning for hele familien. Et kapitel hver adventssøndag – eller fx om fredagen, hvis den bliver læst i skolen.
Hyggelige højtlæsningsløjer from Henrik Nilaus to all of us!
Henrik Nilaus’ fortræffelige serie om pigen Ditte består af de fem bind Pinligt! 
Læringscentret, Bent Rasmussen
 
 
Pinligt! fire gode julegerninger er en adventskalenderbog, som består af fire kapitler. Ideen med en adventskalenderbog er, at det er en bog, der er rettet mod fortravlede forældre, som ikke har tid / når at læse en almindelig kalenderhistorie med 24 kapitler, men godt kan overskue at læse en adventskalenderbog med fire kapitler.
Konceptet er:
Søndag eftermiddag tændes lysene i adventskransen, og der læses højt for hele familien.
Bogen er skrevet, så både børn og voksne kan være med. Den tager udgangspunkt i mine Pinligt-bøger (Ditte-bøger), men her er synsvinklen ændret fra Ditte til hendes meget foretagsomme lillesøster Christina. Christinas håbløse og meget ambitiøse projekter er denne gang at redde julen for alle fattige familier i Danmark, og hun får som altid (og mod deres vilje) inddraget resten af familien.
Hvert kapitel er et afrundet hele.
Bogen kræver ikke, at man har kendskab til Pinligt-bøgerne, men hvis man har, så får man et ekstra lag med.