Tabernabo

Illustrator Els Cools
 
 Illustrator Els Cools
 
 
Hjertevirus
 

 

Taber-nabo udkom i marts 2010, og er 8 noveller, alle skrevet af forfattere der har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Det overordnede tema er: Forvandling. Hver af de 8 noveller er illustreret af Els Cools. Min novelle hedder Verdens bedste fodboldpiller, og handler om Victor hvis far er professor i stamcelleforskning, og godt vil hjælpe Victor, med at blive en bedre fodboldspiller.

Pressen skrev: Der vil ikke blive sparet på jubel her, for det er en stor fornøjelse at læse denne novellesamling.  Zenia Johnsen, Fortællingen.dk
Taber-nabo har mange gode historier. Mindst otte! Steffen Larsen, Politikken
Novellerne er præget af sprogligt overskud og en lyst til at udfordre og udforske ordenes betydning. Sara Nørholm, Kristeligt Dagblad.
 
 
Verdens bedste fodboldspiller blev i 2017 oversat til færøsk, og indgår i skolebogen: NEM i Fjórda. 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Hjertevirus udkom i 2002, i forbindelse med læsekampagnen: Den gode historie - på tværs.
Hjertevirus er en antologi for unge om kærlighed, der går på tværs - af køn, alder, etnisk tilhørsforhold, social baggrund og ikke mindst den sunde fornuft. Min novelle hedder
Vodka og Pink Grape Vi er 12 forfattere der har bidraget til antologien. Charlotte Blay, Tina With Vedelsby, Malk de Koijn, Kim Fupz Aakeson, Martin Petersen, BestTellers, Jesper Wung-Sung, Kåre Bluitgen, Nanna Gyldenkærne, Bent Haller, Lene Kaaberbøl og Henrik Nilaus.